Simón Hernandez (Colombia)

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

4 VIAS

Curtmetratje, 2007, 11 min

En un lloc on es troben 4 rutes que comuniques amb l’estat de la Guajira (Nord de Colòmbia), no hi ha gaire res més que això i desert als voltants. Hi trobem una gran gasolinera pirata, instaurada des de fa molts anys, on moltes famílies i conductors es beneficien de la comercialització d’aquest producte, exportat il·legalment de Veneçuela.

Simón Hernández Estrada (Bogotà. 1977), titulat en Arts Visuals, Pontifícia Universitat Javerianaت (2002), i del Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (2008). Fundador i ex-membre de El Vicio (2000-2007)

Simón es realitzador independent de cine, vídeo i TV, seguint una marcada tendència de experimentació visual i narrativa, presentant una predominant producció en el campo del cine documental, el videoclip i el videoart.

El seus treballs realitzats en el camp del documental o del videoart han participat en diferents festivals internacionals com: “Documenta Madrid”, “MiradasDoc”, “L’Alternativa Festival de Cine Independent de Barcelona”, “10 ma La Bienal de la Habana”, “Bienal de les Americas”, “Toronto Latin Media Festival” i “Experimenta Colòmbia”.

Ha dirigit videoclips per a artistes com Bomba Estèreo, Aterciopelados, Monareta, Amós Piñeros, Alonso Espriella i Pernett & the Caribean Ravers.

Actualment està vinculat a la productora anglesa de cine documental JWP, situada a Barcelona, on es desenvolupa com a director i muntador.

www.chapinero.tv

www.jwproductions.tv

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s