Simón Hernendez / Camilo Sanabria (Colombia)

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

BRIT 101

VIDEOART / 2006 / 5:40 min.

Brit 101 exposa dues realitats socials i culturals diferents, contraposant una visió externa i estereotipada del problema social colombià amb una realitat més quotidiana. L’obra aprofita material cinematogràfic que revela una perspectiva simplificada i caricaturitzada de la situació política colombiana present en l’imaginari nord-americà per mitjà de Britney Spears. Aquesta ICONA de la cultura pop “ gringa” es contrapesa a un lament interpretat per una víctima del desplaçament del “choco colombiano”.

Simón Hernández Estrada ( Bogotà. 1977),

Llicenciat en Arts Visuales, Pontificia Universidad Javerianaت (2002), i Màster en Documental Creatiu Universitat Autònoma de Barcelona ( 2008). Fundador i ex-membre de El Vicio (2000-2007)

Simón es realitzador independent de cine, vídeo i Tv, seguint una marcada tendència d’experimentació visual i narrativa, presenta una predominant producció en el camp del cinema documental, el videoclip i el videoart. Els seus treballs en documental i videoart han participat en diferents festivals internacionals tals com Documenta Madrid, MiradasDoc, L’Alternativa (festival de cinema independent de Barcelona)10ma La Biennal de la Habana, Biennal de las Americas, Toronto latin media Festival i Experimenta Colombia.

Ha dirigit videoclips per artistes com Bomba Estéreo, Aterciopelados, Monareta, Amós Piñeros, Alonso Espriella y Pernett & the Caribean Ravers.

Actualment esta vinculat a la productora anglesa de cine documental JWP, radicada en Barcelona, on treballa como director i muntador..

www.chapinero.tv

www.jwproductions.tv

Camilo Sanabria

És compositor i col.labora en curts i vídeo experimental.
Finalista i guanyador del Berlinale Talent Campus Music Score Competition 2010. Banda Sonora amb l’orquestra de Babelsberg per al curt animat “Please Say Something” de David Orielly Guanyador Ós d’Or Berlinale 2009. Té un ampli currículum com a compositor de bandes sonores, música incidental i intèrpret.

Simón es realitzador independent de cine, vídeo i TV, seguint una marcada tendència de experimentació visual i narrativa, presentant una predominant producció en el campo del cine documental, el videoclip i el videoart.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s